Mogućnosti izlaganja i promocije

IZLAGAČKI PROSTOR

Predstavite svoje usluge, proizvode i projekte u modernom i udobnom izlagačkom prostoru u okviru Rexpo sajma. Na raspolaganju su vam prostori različitih površina koje možete urediti prema vlastitim željama ili izabrati jedan od ponuđenih modula uređenja.

PREZENTACIJSKI PULT

Potencijalnim poslovnim partnerima možete se predstaviti i za prezentacijskim pultom, smještenim unutar sajamskog prostora. Pult je odlično rješenje za manje tvrtke i institucije koje predstavljaju manji broj projekata i usluga.

PREZENTACIJA

Svoje projekte, usluge i proizvode možete potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti i kroz 15-minutnu prezentaciju na pozornici REXPO foruma između panela, uz najavu u programu. Na raspolaganju vam je i mogućnost održavanja radionice u nekoj od posebnih dvorana, koje su u potpunosti opremljene svom potrebnom tehničkom opremom. Prezentacijski paket uključuje i dvije besplatne dvodnevne ulaznice za sajam.

KATALOG SAJMA REXPO

Informacije o svojim projektima i uslugama predstavite posjetiteljima sajma u sklopu oglasa u katalogu, na različitim formatima i pozicijama.

SPONZORSTVO

Budite pokrovitelj sajma, pojedinog panela ili REXPO Gala Partyja te iskoristite brojne pogodnosti za predstavljanje svojim sadašnjim i budućim partnerima.

OSTALO

Otvoreni smo za sve vaše prijedloge i ideje vezane uz nastup i sudjelovanje na sajmu REXPO te vas pozivamo da nam se javite sa sugestijama. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za vaše predstavljanje.

Rexpo Sajam

Rexpo svake godine privlači velik broj investitora i investicijskih projekata, ali i cijelu industriju koja sudjeluje u njihovom planiranju i realizaciji. Ovogodišnji je sajam šesti po redu te najveći i najsadržajniji dosad, a na njemu će biti ponuđeno više od 2.500 četvornih metara izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke na kojima će se moći predstaviti najbolji investicijski projekti u regiji.

Rezervirajte svoje mjesto na Rexpo Fairu putem obrasca na dnu ove stranice i predstavite svoje projekte ključnim dionicima investicijskog biznisa!

Zatražite ponudu za izlaganje

Neki od izlagača na REXPO-u 2017